Hur fungerar DHL Express och hur ska jag förvara min kaviar

Vi välkomnar alla beställningar, stora som små.

När du beställer så har vi lite olika fraktkostnader beroende på hur mycket du väljer att handla. Om du slår in din adress räknar DHL Express fram ett leveranspris till dig.
Leverans sker vanligtvis inom 24-48 timmar i Skandinavien. Detta är beroende på helgdagar och helger. Detta gäller för beställningar gjorda mellan måndag och torsdag. Övriga beställningsdagar skickas första arbetsdagen i veckan.
Paketen levereras med DHL expresspost i speciella termiska lådor med ispaket inuti för korrekt temperatur. Du kommer att få ett personligt mejl/SMS från oss med leveransuppdateringar och när din leverans beräknas att levereras. Glöm inte att skriva in eventuella portkoder och annan bra information så att du smidigt kan få din leverans direkt till dörren. Om kuriren inte kommer in så så kommer de att leverera till en av sina upphämtnings stationer.

Varorna måste placeras i kylskåp vid en temperatur av -2 till +4 grader omedelbart efter att du mottagit godset och ska sedan alltid förvaras riktigt kallt -2 till +4 grader. Kaviar kan man inte förvara fryst. När kaviarförpackningen är öppnad så håller den 2-3 dagar i kylen. Servera alltid din kaviar väl kyld med is och ska du ta med din kaviar till landet så är det viktigt att du har en kylväska med is att transportera din kaviar. Alla andra produkter du köper från oss förvaras enligt de förvaring instruktioner som du kan hitta på etiketter eller på vår hemsida.